Panouri solare, instalatii solare, teava flexibila, boilere, puffere

RETURNARE IN 14 ZILE - denuntarea unilaterala a contractului

 

In cazul contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Produsul se va returna numai in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), fara a prezenta semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate alte softuri, pentru orice alte situatii returul fiind considerat facut cu rea credinta, iar DG SOLAR SRL isi rezerva dreptul de a refuza primirea lor. In toate situatiile, cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se face in cel mult 30 de zile de la retur. Denuntarea de contract se face numai in scris, in orice alta forma neavand relevanta juridica si neputand fi opusa DG SOLAR SRL.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai e posibila vinzarea lui ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita clientului o taxa pentru aducerea produsului in starea initiala, daca este posibil, sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca secondhand.
 

De asemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediul firmei noastre, indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare cumparare. Lansarea comenzii, email-urile si discutiile telefonice avute cu personalul firmei noastre nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.


La efectuarea comenzii, se considera ca solicitantul cunoaste toate conditiile acestui capitol pe care si le insuseste ca atare.